Hey Soulpreneur

Ik ben Leen, fijngevoelig belever van het leven en gepassioneerd door zelfontwikkeling. Ik hecht veel waarde aan vrijheid, balans, tijd, verbinding en authenticiteit. 1 voor 1 waarden die zich ook weerspiegelen in mijn leven en onderneming.

Vroeger was dit niet helder voor mij waardoor ik onbewust mezelf blokkeerde. Ik ervaarde geen flow en balans meer en mijn lichaam gaf me een tijdje geleden een duidelijk signaal dat ik te ver verwijderd was van mijn eigen pad en fluisterde me in dat ik mijn weg diende te gaan. 

Dit was het kantelmoment voor mij. Ik leerde de verantwoordelijkheid op te nemen door hiernaar te luisteren. Ik voelde hoe ik steeds meer de overstap maakte richting een leven in balans. Ik werd me gaandeweg bewust dat ik altijd een keuze heb. Een keuze om iets te doen of te laten. Ik leerde mijn keuzes af te stemmen op mijn gevoel en hierop te vertrouwen.

Dit resulteerde voor mij in heel wat veranderingen op zowel persoonlijk en professioneel gebied. Ik herstelde de verbinding met mezelf en luisterde naar mijn verlangen. Dit maakt dat ik nu een leven leef in lijn met mijn waarden, waarin ik op mijn eigen natuurlijk ritme dingen doe en meer flow en balans ervaar. 

Het is dan ook mijn missie om jou meer balans en flow te laten ervaren zodat je kan onernemen op jouw natuurlijke ritme.

Ik bloei helemaal open van

 

Kamperen in de natuur
Orde brengen in de chaos
Een tafel gezellig decoreren
Samen zijn met vrienden en familie
Een festival of concertje meepikken
De bourgondiër uithangen met vrienden en familie
Zelfgekweekte bloemen bundelen tot een mooi boeket
Offline gaan en cocoonen
Mijn plantenverzameling uit te breiden
Een theetje drinken bij zonsopgang
Een diepgaand gesprek voeren
Eens goed uit de bol gaan met vrienden en vriendinnen

 Net zoals de natuur, kennen wij als mens een periode van ontkiemen, groeien, bloeien, loslaten en rust. Vertrouw, leer luisteren en laat je leiden door jouw innerlijke seizoenen, alles komt altijd op de juiste tijd.

– Leen De Cock-

Ik ben iemand die het beste leert door ervaring. Vallen, stilstaan, voelen hoe het anders kan, kiezen om het anders te doen en met de opgedane inzichten opnieuw opstaan. Ik ben goed in overzicht en structuur brengen en heb dit zelf ook nodig, dit biedt me rust.

Ik heb een voorliefde voor de mens en zijn ontwikkeling. Ik hecht dan ook veel belang aan mijn persoonlijk groeiproces en ben hier al een paar jaar bewust mee bezig.

Ik vind het tevens ook belangrijk dat ik kan blijven groeien zodat ik me verder kan verrijken , inspireren en ontwikkelen als persoon en zijnsondernemer.

In een groeisessie of traject zit ik als persoon voor jou. Ik laat me leiden door mijn buikgevoel in wat ik uit mijn schatkist van ervaringen en opgedane kennis haal zodat jij de weg kan vrijmaken om de verbinding met jouw uniek zaadje te herstellen. Het antwoord zit immers in jou.

Een overzicht van mijn opleidings- en professionele achtergrond vind je hier.

Verlang jij er ook naar verantwoordelijkheid op te nemen voor jouw leven en onderneming en deze vorm te geven op een manier die klopt voor jou, eigen aan wie je bent, waarin je trouw kan blijven aan jouw waarden? 

Verlang je ernaar om jezelf hierin te kunnen zijn in alle vrijheid?

Maar weet je niet waar of hoe te beginnen?

Laat ons kennismaken, ik gids je graag tijdens jouw groei- en bloeiproces waarin je jouw weg kan bepalen in jouw onderneming en leven.

Contacteer me