Balansdag voor ondernemers

Heb je de neiging om, in al jouw ondernemersenthousiasme, gecombineerd met alle andere rollen in je leven, over je grens te gaan en je focus te verliezen?

Voel jij ook het verlangen borrelen naar eenvoud, een helder overzicht, balans en voldoening?

Doe je vaak maar door, eerder vanuit een moeten dan vanuit flow? Mis je met andere woorden de verbinding met je gevoel en handel je eerder vanuit hoe het moet in plaats van te luisteren naar wat echt goed voelt?

Ben je iemand die constant nieuwe ideeën heeft en heb je hierdoor de neiging te vergeten wat echt belangrijk en prioritair is? Verlies je met andere woorden soms de focus en het overzicht?

Herkenbaar?

Wil jij het nieuwe seizoen en kwartaal ingaan vanuit verbinding met je gevoel, jouw kernwaarden helder maken zodat je met de juiste focus en een haalbaar plan opnieuw energie en balans ervaart?

Weet je niet hoe hier zelf aan te beginnen of stel je dit alsmaar uit? Voel je je tegelijkertijd eenzaam in het ondernemerslandschap en is verbinding met gelijkgestemde ondernemers welkom?

Kan je ook een accountabilitypartner gebruiken die je helpt het overzicht en focus te behouden?

Ik heb de oplossing voor jou!

Mind & Body are best friends if you take care of both

Tijdens de workshop werken we zowel met onze mind als ons lichaam. Om volledig te kunnen zakken in ons gevoel, is verbinding met het lichaam essentieel. Deze dag zorgt ervoor dat beide in balans zijn. De ideale moment dus om een goede energieflow te creëren zowel in je lichaam als geest. Zo kan je helder voelen waar jij de komende periode wenst op te focussen, in lijn met jouw kernwaarden zodat jij een onderneming kan bouwen die past binnen jouw leven.

Een dag helemaal voor jou en jouw onderneming

Voel je het al kriebelen?

Je krijgt een voorbereidende oefening doorgestuurd per mail. Hierin begeleid ik jou bij het terugblikken op de voorbije periode

Wat deze dag voor jou nog meer in petto heeft:

 • Warm welkom en intro
 • Buiten bewegen!
 • Focuspunten vastleggen voor het komend kwartaal
 • Heerlijk seizoensgebonden lunch
 • Netwerken
 • Afsluit

Deze inspirerende en verbindende dag beleef je samen met een klein groepje van max. 8 gelijkgestemde ondernemers waarmee je samen aan jouw onderneming werkt. Er is ruimte om in gesprek te gaan, te leren van elkaar, struggles maar ook successen te delen. Doorheen de dag zijn water, koffie, thee met bijhorende versnaperingen beschikbaar.

Na deze dag

 • Zijn jouw kernwaarden helder
 • Weet jij waarop te focussen
 • Ervaar je Balans in je lichaam en geest
 • Heb je helderheid, overzicht en inzichten
 • Weet je welke stappen je gaat zetten 
 • Ervaar je rust en ontspanning
 • Voel je je verbonden met andere gelijkgestemde ondernemers
 • Heb je heel wat energie en goesting om jouw nieuwe plannen, ideëen concreet te maken en in de wereld te zetten

Wie ben ik?

Ik noem mezelf intuïtief ont-dekker en belever van het leven. Ik heb een passie voor persoonlijke groei en streef ernaar om te leven en ondernemen volgens mijn waarden

Vanuit de overtuiging dat energie en passie ervaren voor hetgeen je doet, mee zorgt voor duurzaam succes, is het mijn missie om ondernemers te begeleiden bij het creëren van een onderneming die past binnen hun leven. Ik leg de focus op waardegericht en intuïtief ondernemen en breng helderheid, overzicht en een concreet plan.

Een concert, kamperen in de natuur, lekker gaan eten, samen zijn met vrienden en familie zijn een paar voorbeelden die ervoor zorgen dat mijn batterij opgeladen blijft, het hebben van een duidelijk plan zorgt ervoor dat ik hiervoor tijd over heb :)!

Voor elke ondernemer die …

 • Wil ondernemen in lijn met zijn energie en kernwaarden
 • Balans wil ervaren in zijn leven en zaak
 • Nood heeft aan verbinding met andere bezielde ondernemers
 • Tijd wil maken om aan zijn onderneming te werken in een rustige sfeer
 • Nood heeft aan een moment van rust en ontspanning
 • Nood heeft aan focus, helderheid en overzicht
 • Prioriteiten wil leren stellen

Wat andere deelnemers zeggen

Ik volgde bij Leen de Balansdag, een dag waar je vrouwelijke ondernemers kan ontmoeten en een doorvoelde kwartaalplanning kan maken. Leen is een fijne, warme to the point vrouw die je de ruimte geeft om in je onderneming te voelen wat je nodig hebt, dit vanuit jezelf te kunnen aftoetsen bij andere ondernemers waardoor je trouw blijft aan jezelf en stap voor stap je onderneming kan laten groeien! En groeien gebeurt in elke fase van je onderneming – beginnend- gevorderd of jaren in het vak. Bedankt Leen voor de fijne dag!

– Annelies van Coaching Up –

Het kunnen plannen volgens wat ik echt wil en daar kernwoorden op plakken zodat ik regelmatig kan afstemmen op mijn kernwaarden zorgt voor meer rust en de juiste focus. Deze dag was een echte meerwaarde. Ook het connecteren met gelijkgestemden in een veilige omgeving is waardevol. Zeker aan te raden! Voor wie eens vanuit z’n gevoel wil intunen op z’n bedrijf zonder steeds de ratio de bovenhand te geven. Ik vond het een verademing om in te tunen op mijn gevoel en alle verwachtingspatronen en de doe-modus eens uit te schakelen.

Katlijn van Reversa –

Vooral een zacht flowende dag vol verbinding: met mezelf,met mijn onderneming en met andere onderneemsters.

Het gaat hem om het voelen….
Wat jouw kernwaarden zijn en of ze nog in balans zijn met wat je doet. Over IN je lijf zakken en connecteren met jezelf. Waardoor ik keuzes maakte en enkele activiteiten schrapte.
Teveel willen is ook niet goed hé? Kortom, een aanrader want Leen doet dat wreed goed, iedere ondernemer zou baat hebben met zo’n dag.

Elke van Elfennest  –

Deze dag heeft me doen inzien dat ik niet alles tegelijk kan verwezenlijken. Ik heb geleerd om prioriteiten te stellen. Deze dag was een perfecte boost om aan mijn jaarplanning te beginnen.

Stefanie van Studio Verho –

Een zalige dag om dieper in je onderneming te duiken en stelselmatig je doelen op een haalbare manier uit te schrijven. De planning na je doelstelling maakt het duidelijk hoe jij je doel dit kwartaal kan en gaat behalen.

Ik vind het super leuk om met andere ondernemers te sparren en van hen te leren. Ik zou me zeker elk kwartaal willen inschrijven.

Julie van Sukkulenter –

Wat een heerlijke balansdag, het ontmoeten van andere ondernemers, het delen en het ontvangen. Mijn onderneming onder de loep nemen, rust vinden, plaats maken, duidelijkheid creëren, doelen stellen op korte termijn, plannen, voelen, dromen neerschrijven.
Net wat ik nodig had, net wat Kuna nodig had!
Dankuwel Leen voor de mooie dag, de warme ontvangst en de verwennerij. Dankje aan de andere ondernemers voor het delen van jullie moeilijkheden, jullie dromen en handige tips. 

– Lieslot van Kuna Health –

Graag op een andere manier aan de slag?

Praktisch

Volgende editie komt er snel aan!

Veelgestelde vragen

Mijn kernwaarden zijn nog niet helder, is dit een probleem?

We staan tijdens de dag stil bij onszelf, onze zaak en dus zeker ook onze kernwaarden. Deze worden helder doorheen de dag! 

Is terugbetaling mogelijk?

Er is geen terugbetaling van de workshop mogelijk. De inschrijving is definitief. Een deelnemer kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders zijn/haar plaats kan innemen.
Dit dient gemeld te worden aan mij, Leen De Cock (info@leendecock.be).
Indien de klant niet aanwezig is op de workshop (geen verwittiging), gebeurt er ook geen terugbetaling. Bij te weinig deelnemers kan de workshop verplaatst worden naar een later tijdstip.

Is deze dag voor mij wanneer ik in bijberoep werk?

Zeker, deze dag is voor elke ondernemer die wil werken aan zijn zaak en aan zichzelf!

Hoeveel tijd dien ik te voorzien voor de voorbereidende oefening?

Ik bezorg jou een voorbereidende oefening (video + werkboek) waarbij je kan terugblikken op de voorbije periode. Hiervoor dien je een halve dag te voorzien.

Moet ik al ergens staan om deel te nemen aan deze dag?

Neen, je start exact op de plaats en het moment waar jij je bevindt op persoonlijk en zakelijk gebied. Ik begeleid je tijdens de dag in het vinden van helderheid en overzicht.