Balanstraject voor ondernemers

Heb je het gevoel dat het kwartaal als een sneltrein passeert en dat jij op speed tempo doorgaat, misschien iets te snel naar jouw gevoel? Heb je de neiging om, in al jouw ondernemersenthousiasme, gecombineerd met andere rollen in je leven, over je grens te gaan en je focus te verliezen?

Voel jij ook het verlangen borrelen naar overzicht en balans?

Doe je vaak maar door, eerder vanuit een moeten dan vanuit flow? Mis je met andere woorden de verbinding met je gevoel en handel je eerder vanuit hoe het moet in plaats van te luisteren naar wat goed voelt en van hieruit te handelen?

Ben je iemand die constant nieuwe ideëen heeft en heb je hierdoor de neiging te vergeten wat belangrijk en prioritair is? Verlies je soms de focus en het overzicht waardoor je niet in actie komt of omgekeerd, je blijft constant bezig en komt niet meer tot rust.

Herkenbaar?

Wil jij het nieuwe seizoen en kwartaal in tegaan vanuit verbinding met jezelf, met de juiste focus, energie en in balans? Wens je energie en flow te ervaren in hetgeen je doet?

Weet je niet hoe hier zelf aan te beginnen of stel je dit alsmaar uit? Voel je je tegelijkertijd eenzaam in het ondernemerslandschap en is verbinding met gelijkgestemde ondernemers welkom?

Kan je tegelijkertijd ook een accountabilitypartner gebruiken die je helpt het overzicht en focus te behouden?

Ik heb de oplossing voor jou!

Mind & Body are best friends if you take care of both

Tijdens de workshop werken we vooral met onze mind maar ons lichaam is minstens even belangrijk. Deze dag zorgt ervoor dat beide in balans zijn. De ideale moment om een goede energieflow te creëren zowel in je lichaam als in je geest zodat je helder kan voelen waar jij de komende periode wenst op te focussen, in lijn met jouw waarden zodat jij ook als ondernemend persoon een onderneming kan uitbouwen die past binnen jouw leven.

Een traject helemaal voor jou en jouw onderneming

Voel je het al kriebelen?

Je krijgt een voorbereidende oefening doorgestuurd per mail. Hierin begeleid ik jou bij het terugblikken op het voorbije jaar.

Wat deze dag voor jou in petto heeft:

Warm welkom en intro

 • Buiten bewegen!
 • Focuspunten vastleggen voor het komend jaar

Heerlijk seizoensgebonden lunch 

 • Planning komend jaar
 • Netwerken aan het kampvuur

Afsluit

Deze inspirerende en verbindende dag beleef je samen met een klein groepje van max. 6 gelijkgestemde ondernemers waarmee je samen aan jouw onderneming werkt. Er is ruimte om in gesprek te gaan, te leren van elkaar, struggles maar ook successen te delen. Doorheen de dag zijn water, koffie, thee met bijhorende versnaperingen beschikbaar.

Individuele follow upsessie van 2u

Na deze dag spreken we een moment af waarop we samen 1 op 1 in jouw planning duiken en we zaken concreet en helder maken! Je kan mij inschakelen waar nodig.

Na deze dag

 • Weet jij waarop te focussen
 • Ervaar je Balans in je lichaam en geest
 • Heb je helderheid, overzicht en inzichten
 • Weet je welke stappen je gaat zetten en hoe je dit gaat doen
 • Ervaar je rust en ontspanning
 • Voel je je verbonden met andere gelijkgestemde ondernemers
 • Heb je heel wat energie en goesting om jouw nieuwe plannen, ideëen concreet te maken en in de wereld te zetten
 • Heb je een realistisch en doorvoeld jaarplan!

Wie ben ik?

Ik noem mezelf fijngevoelig ont-dekker en belever van het leven. Ik heb een passie voor persoonlijke groei en bloei en ik begeleid ondernemers & ondernemers to be in hun persoonlijke ontwikkeling naar meer balans, energie en flow. Ik vind het heel belangrijk dat hetgeen je doet jouw energie geeft, daarom is het mijn missie om jou te helpen een onderneming te creëren die past binnen jouw leven.

Voor elke ondernemer die …

 • Wil ondernemen in lijn met zijn energie
 • Naast zijn onderneming ook tijd wil om te zorgen voor zichzelf
 • Balans wil ervaren
 • Nood heeft aan verbinding met andere bezielde ondernemers
 • Tijd wil maken om aan zijn onderneming te werken in een rustige sfeer
 • Nood heeft aan een moment van rust en ontspanning
 • Nood heeft aan focus, helderheid en overzicht
 • Prioriteiten wil leren stellen
 • Een concrete, haalbare en doorvoelde planning wil

Wat andere deelnemers zeggen

Ik volgde bij Leen de Balansdag, een dag waar je vrouwelijke ondernemers kan ontmoeten en een doorvoelde kwartaalplanning kan maken. Leen is een fijne, warme to the point vrouw die je de ruimte geeft om in je onderneming te voelen wat je nodig hebt, dit vanuit jezelf te kunnen aftoetsen bij andere ondernemers waardoor je trouw blijft aan jezelf en stap voor stap je onderneming kan laten groeien! En groeien gebeurt in elke fase van je onderneming – beginnend- gevorderd of jaren in het vak. Bedankt Leen voor de fijne dag!

– Annelies van Coaching Up –

Het kunnen plannen volgens wat ik echt wil en daar kernwoorden op plakken zodat ik regelmatig kan afstemmen op mijn kernwaarden zorgt voor meer rust en de juiste focus. Deze dag was een echte meerwaarde. Ook het connecteren met gelijkgestemden in een veilige omgeving is waardevol. Zeker aan te raden! Voor wie eens vanuit z’n gevoel wil intunen op z’n bedrijf zonder steeds de ratio de bovenhand te geven. Ik vond het een verademing om in te tunen op mijn gevoel en alle verwachtingspatronen en de doe-modus eens uit te schakelen.

Katlijn van Reversa –

Vooral een zacht flowende dag vol verbinding: met mezelf,met mijn onderneming en met andere onderneemsters.

Het gaat hem om het voelen….
Wat jouw kernwaarden zijn en of ze nog in balans zijn met wat je doet. Over IN je lijf zakken en connecteren met jezelf. Waardoor ik keuzes maakte en enkele activiteiten schrapte.
Teveel willen is ook niet goed hé? Kortom, een aanrader want Leen doet dat wreed goed, iedere ondernemer zou baat hebben met zo’n dag.

Elke van Elfennest  –

Deze dag heeft me doen inzien dat ik niet alles tegelijk kan verwezenlijken. Ik heb geleerd om prioriteiten te stellen. Deze dag was een perfecte boost om aan mijn jaarplanning te beginnen.

Stefanie van Studio Verho –

Een zalige dag om dieper in je onderneming te duiken en stelselmatig je doelen op een haalbare manier uit te schrijven. De planning na je doelstelling maakt het duidelijk hoe jij je doel dit kwartaal kan en gaat behalen.

Ik vind het super leuk om met andere ondernemers te sparren en van hen te leren. Ik zou me zeker elk kwartaal willen inschrijven.

Julie van Sukkulenter –

Wat een heerlijke balansdag, het ontmoeten van andere ondernemers, het delen en het ontvangen. Mijn onderneming onder de loep nemen, rust vinden, plaats maken, duidelijkheid creëren, doelen stellen op korte termijn, plannen, voelen, dromen neerschrijven.
Net wat ik nodig had, net wat Kuna nodig had!
Dankuwel Leen voor de mooie dag, de warme ontvangst en de verwennerij. Dankje aan de andere ondernemers voor het delen van jullie moeilijkheden, jullie dromen en handige tips. 

– Lieslot van Kuna Health –

Praktisch

Momenteel ben ik me volledig aan het focussen op ons nieuw wondertje. Nieuwe data worden voorzien in (na)zomer van 2023.  Ik kijk er al naar uit jou te ontvangen!

Veelgestelde vragen

Is terugbetaling mogelijk?

Er is geen terugbetaling van de workshop mogelijk. De inschrijving is definitief. Een deelnemer kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders zijn/haar plaats kan innemen.
Dit dient gemeld te worden aan mij, Leen De Cock (info@leendecock.be).
Indien de klant niet aanwezig is op de workshop (geen verwittiging), gebeurt er ook geen terugbetaling. Bij te weinig deelnemers kan de workshop verplaatst worden naar een later tijdstip. Kan de workshop niet doorgaan omwille van de COVID19-maatregelen, dan herplan ik de workshop. Past die datum niet voor jou, dan kan je op een later tijdstip deelnemen of bekijken we samen wat mogelijk is.