Kwartaaltraject – Onderneem in Balans

Heb je het gevoel dat het kwartaal als een sneltrein passeert en dat jij op speed tempo doorgaat, misschien iets te snel naar jouw gevoel? Heb je de neiging om, in al jouw ondernemersenthousiasme, gecombineerd met alle andere rollen in je leven, over je grens te gaan en je focus te verliezen of heb je net het gevoel dat je tekort schiet?

Voel jij ook het verlangen borrelen naar een helder overzicht, balans en voldoening?

Doe je vaak maar door, eerder vanuit een moeten dan vanuit flow? Mis je met andere woorden het overzicht maar ook de verbinding met je gevoel en handel je eerder vanuit hoe het moet in plaats van te luisteren naar wat echt goed voelt?

Ben je iemand die constant nieuwe ideeën heeft en heb je hierdoor de neiging te vergeten wat echt belangrijk en prioritair is? Verlies je met andere woorden soms de focus en het overzicht waardoor je blijft uitstellen en maar niet in actie komt

Herkenbaar?

Wil jij het nieuwe seizoen en kwartaal ingaan vanuit verbinding met je gevoel, jouw kernwaarden helder maken zodat je met de juiste focus en een haalbaar plan opnieuw energie en balans ervaart?

Weet je niet hoe hier zelf aan te beginnen of stel je dit alsmaar uit? Voel je je tegelijkertijd eenzaam in het ondernemerslandschap en is verbinding met gelijkgestemde ondernemers welkom?

Kan je ook een accountabilitypartner gebruiken die je helpt het overzicht en focus te behouden?

Stop, Ik heb de oplossing voor jou!

Mind & Body are best friends if you take care of both

Tijdens dit traject werken we zowel met onze mind als ons lichaam. Om volledig te kunnen zakken in ons gevoel, is verbinding met het lichaam essentieel. Dit traject zorgt ervoor dat beide in balans zijn. De ideale moment dus om eens goed diep te duiken en een goede energieflow te creëren zowel in je lichaam als in geest. Zo kan je helder voelen waar jij de komende periode wenst op te focussen, in lijn met jouw kernwaarden zodat jij ook een onderneming kan uitbouwen die past binnen jouw leven.

Een traject helemaal voor jou en jouw onderneming

Maand 1

We starten met een Balansdag in kleine groep op 20 Juni. Hier sta je stil bij jezelf, jouw zaak, waar jij naartoe wenst te groeien. Je gaat de diepte in, maakt je kernwaarden helder en legt de focus voor de komende 3 maanden.

Deze inspirerende en verbindende dag beleef je samen met een klein groepje van max. 6-8 gelijkgestemde ondernemers waarmee je samen aan jouw onderneming werkt. Er is ruimte om in gesprek te gaan, te leren van elkaar, struggles maar ook successen te delen.

Maand 2

Individuele Deepdive sessie van 3u

We spreken een moment af in augustus waarop we 1 op 1 in jouw zaak duiken en we jouw plan concreet, glashelder en haalbaar maken met een doorvoelde strategie! Jij bepaalt waar we onze focus op leggen, ik spiegel waar nodig en help graag alles overzichtelijk te maken.

Maand 3

Na 3 maanden samen op pad te gaan komen we terug in groep. We delen ons proces en blikken terug op de stappen die gezet zijn, delen successen en moedigen we elkaar aan in het zetten van de nog te zetten stappen!

Tijdens deze 3 maanden houden we elkaar ook accountable in een online groepje waarin we struggles en successen delen!

Na dit traject

 • Zijn jouw kernwaarden helder
 • Weet jij waarop te focussen
 • Ervaar je Balans in je lichaam en geest
 • Heb je een concreet plan voor het kwartaal
 • Heb je helderheid, overzicht en inzichten
 • Weet je welke stappen je gaat zetten en zet je al stappen
 • Ervaar je rust en ontspanning
 • Voel je je verbonden met andere gelijkgestemde ondernemers
 • Heb je heel wat energie en goesting om jouw nieuwe plannen, ideëen concreet te maken en in de wereld te zetten

Wie ben ik?

Ik noem mezelf intuïtief ont-dekker en belever van het leven. Ik heb een passie voor persoonlijke groei en streef ernaar om te leven en ondernemen volgens mijn kernwaarden

Vanuit de overtuiging dat energie en passie ervaren voor hetgeen je doet, mee zorgt voor duurzaam succes, is het mijn missie om ondernemers te begeleiden bij het creëren van een onderneming die past binnen hun leven. Ik leg de focus op waardegericht en intuïtief ondernemen en breng helderheid, overzicht en een concreet en doorvoeld plan.

Een concert, kamperen in de natuur, lekker gaan eten, samen zijn met vrienden en familie zijn een paar voorbeelden die ervoor zorgen dat mijn batterij opgeladen blijft, het hebben van een strategisch en doorvoeld plan zorgt ervoor dat ik hiervoor tijd over heb :)! Hierbij help ik jou ook heel graag!

Voor elke ondernemer die …

 • Wil ondernemen in lijn met zijn energie en kernwaarden
 • Balans wil ervaren in zijn leven en zaak
 • Zijn zaak wil afstemmen op verschillende rollen in zijn leven
 • Gezonde work-life balans wil vinden
 • Nood heeft aan verbinding met andere bezielde ondernemers
 • Tijd wil maken om aan zijn onderneming te werken in een rustige sfeer
 • Nood heeft aan een moment van rust en ontspanning
 • Nood heeft aan focus, helderheid en overzicht
 • Prioriteiten wil leren stellen
 • Een concreet, haalbaar en doorvoeld plan wil
 • Echt in actie wil komen!

Praktisch

Max. plaats voor 6 ondernemers per kwartaal
Kostprijs: €649 Early Bird: €599

Inclusief

 • Voorbereidende oefening
 • Balansdag
 • 1 op 1 Deep Dive sessie (3u)
 • Terugkommoment
 • Walk & Business Talk
 • Whatsappgroep

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om gespreid te betalen?

Dat is mogelijk, mail me en we bekijken de mogelijkheden

Is terugbetaling mogelijk?

Er is geen terugbetaling van de workshop mogelijk. De inschrijving is definitief. Een deelnemer kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders zijn/haar plaats kan innemen.
Dit dient gemeld te worden aan mij, Leen De Cock (info@leendecock.be).
Indien de klant niet aanwezig is op de workshop (geen verwittiging), gebeurt er ook geen terugbetaling. Bij te weinig deelnemers kan de workshop verplaatst worden naar een later tijdstip.

Is dit traject voor mij wanneer ik in bijberoep werk?

Zeker, deze dag is voor elke ondernemer die wil werken aan zijn zaak en aan zichzelf!

Moet ik al ergens staan om deel te nemen aan dit traject?

Neen, je start exact op de plaats en het moment waar jij je bevindt op persoonlijk en zakelijk gebied. Ik begeleid je tijdens het traject in het vinden van helderheid en overzicht.

Ik weet niet wat ik nodig heb, kan ik eerst eens kennismaken?

Ik vind het heel belangrijk dat je een antwoord krijgt op jouw vraag, vandaar vind ik het belangrijk dat we elkaar eerst leren kennen zodat we nadien kunnen inschatten welk traject op dit moment het beste aansluit bij jouw noden.