Waardegerichte en intuïtieve coaching

Ben je ondernemer en vind je het moeilijk om balans en overzicht, focus te ervaren in jouw leven en onderneming en wens je hier verandering in te brengen? Wil je graag efficiënt ondernemen afgestemd op jouw gevoel en meer flow, balans en energie ervaren?

Ik help je graag in dit proces naar meer overzicht, helderheid balans en flow.

Hoe klinkt het als jij niet langer ter plaatse blijft trappelen, maar gaat voelen wat klopt voor jou en gericht keuzes durft te maken die kloppen voor jou waardoor jij stap voor stap jouw onderneming gaat creëren die past binnen jouw leven. 

Tijdens de Balanstrajecten kom je opnieuw in verbinding met jouw zaak, jouw kernwaarden en krijg je helder welke stappen je dient te zetten zodat jij een onderneming kan bouwen die helemaal past binnen jouw leven.

Hoe doe ik dit? Iedereen is anders en uniek dus er bestaat geen pasklaar antwoord, ik werk aan de hand van de voel-kies-doe methode en laat jou ontdekken wat werkt voor jou zodat jij jouw onderneming kan vormgeven op exact die manier die moeiteloos werkt voor jou.

VOELEN

In eerste instantie is het belangrijk dat je je loskoppelt van al de concepten, verwachtingen en moetens in jouw hoofd zodat je kan voelen wat je diep vanbinnen verlangt en van hieruit kan ondernemen op jouw eigen authentieke manier.. We maken jouw kernwaarden en missie glashelder, deze vormen de basis.

KIEZEN

Je wordt bewust van jouw vrijheid om te kiezen en leert doorvoelde keuzes te maken afgestemd op jouw kernwaarden. Dit doen we aan de hand van verschillende reflectieoefeningen, waarna we helderheid en overzicht brengen zodat jij keuzes kan maken afgestemd op wat jij belangrijk vindt.

Je staat stil bij (onbewuste) blokkades die in de weg staan alsook wat je kan helpen om deze te doorbreken.

DOEN

Je kijkt welke stappen je hiertoe dient te zetten zodat je flow en balans ervaart in jouw leven en onderneming. We kijken hiervoor samen naar jouw aanbod, klant, planning,… en stemmen alles af op elkaar. Dit gieten we in een doorvoeld en strategisch plan afgestemd op jouw waarden en noden.

Tijdens de Balansdagen gaan we hiermee aan de slag

Meer op zoek naar een traject op Maat? Dit kan via het BOM- traject.

Ik werk op een empowerende manier. Je staat er niet alleen voor, maar doet het wel zelf. Ik supporter van aan de zijlijn en ondersteun – verhelder waar nodig.

Een veilig gevoel is een belangrijke voorwaarde om te kunnen groeien. Ik zorg steeds voor een veilig opgebouwde context waarin jij je vrij en veilig voelt om te groeien op jouw eigen authentieke manier.

Om je volledig uit je hoofd te halen maak ik gebruik van creatieve (beeldende) opdrachten en visualisatie.

Voel je dat mijn aanpak jou verder kan helpen, maar weet je niet welk traject het meest geschikt is? Boek hieronder jouw gratis kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen invoelen. Ik kijk ernaar uit jou te leren kennen.