Deepdiven met Leen

Ben je de voeling met jezelf en jouw onderneming een beetje kwijt en voel je dat een herafstemming met jouw kernwaarden wenselijk is?

Wens je zicht te krijgen op jouw kernwaarden, jouw why en missie?
Weet je waar je naartoe wil groeien, maar weet je niet goed welke stappen je eerst dient te zetten?

Voel je dat je wel weet waar je naartoe wil, maar is er iets wat jou tegenhoudt en kan een blik van buitenaf helpen?

Ben je op zoek naar 1 op 1 begeleiding?

Dan is een deepdivetraject wellicht iets voor jou. We kijken samen wat jij nodig hebt en creëren van hieruit een strategischen doorvoeld plan op maat van jouw onderneming.

De duur van deze deepdive passen we aan aan jouw vraag, aangezien het een traject op maat is, hangt de prijs hier ook mee samen.

Het verlangen om iets nieuws te creëren ontstaat als het ‘nu’ niet langer is wat je jezelf toewenst.
– Marinus Knoope –

Tijdens een Deepdivesessie verbind ik me volledig met jou en neem ik de nodige tijd om naar de kern te gaan. Aangezien een uur snel voorbij is, duurt een sessie sowieso minimum 2u.

Klaar om samen te deepdiven?

Wat anderen zeggen

Leen pakt het stap voor stap aan: door micro-probleempjes rondom het grote probleem aan te pakken, lost het grotere probleem zichzelf op. En iets dat aanvankelijk moeilijk en complex lijkt, wordt plots super realistisch en haalbaar. Bij Leen komen was een super goede ervaring voor mij. Ik heb keuzes kunnen maken die ik zonder haar niet had kunnen doen en sindsdien ben ik ook meer en meer gegroeid in een richting die juist aanvoelt voor mij.

- Stefanie -

Ik dacht het allemaal wel te weten en op weg te zijn. Maar ik merkte dat ik op weg bleef gaan, bleef zoeken. Ik had geen focus of diepe herkenning met mijn verlangens of zaken die voor mij moeiteloos gaan. Dit is wat Leen mij bijbracht, terug connectie met mijn authentieke zelf en hetgeen echt eigen aan me is en waar ik dien op in te zetten. Wat een ontdekking!

- Jens -

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt zo'n deepdive?

We beginnen volledig van 0 en bewandelen samen jouw pad, op jouw ritme en afgestemd op jouw vraag

Zijn er vaste momenten die ik moet vrijhouden?

Er zijn geen vaste momenten die je dient vrij te houden. Aangezien we samen een traject gaan wandelen op maat van jouw vraag, stemmen we onze agenda’s onderling af op elkaar.

Gaat een deepdive online of offline door?

Dit kan zowel online als offline.

Krijg ik opdrachten mee naar huis?

Ik geef na elke sessie opdrachten mee naar huis ter voorbereiding. Aangezien het belangrijk is dat er voldoende tijd gaat om echt in te kunnen voelen wat nodig is, geef ik opdrachten mee. Zo sta jij al eens stil op voorhand en kunnen we tijdens de deepdivesessies veel sneller tot de kern komen.

Word ik 1 op 1 begeleid in dit traject?

Dit traject is volledig 1 op 1.

Hoeveel is mijn investering in een deepdive?

Deze investering hangt af van jouw vraag en nood. Sowieso is er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we elkaar kunnen leren kennen en invoelen wat nodig is. Hiervan is de prijs afhankelijk. 

Contacteer me