Mini girl on her way! Zwangerschapsverlof tot augustus 2023

Mini girl on her way! Zwangerschapsverlof van januari tot augustus 2023

Bloeitraject Op Maat 

Ben je startend ondernemer en wens je zicht te krijgen op jouw why en missie?
Is jouw idee al concreet, maar weet je niet goed welke stappen je eerst dient te zetten?

Voel je dat je wel weet waar je naartoe wil, maar is er iets wat jou tegenhoudt en kan een blik van buitenaf helpen?

Ben je de voeling met jezelf en jouw onderneming een beetje kwijt en voel je dat een herafstemming met jouw waarden wenselijk is?

Dan is dit BOM- traject misschien iets voor jou. We kijken samen wat jij nodig hebt en creëren van hieruit een traject op maat van jouw onderneming.

De duur van dit traject passen we aan aan jouw vraag, aangezien het een traject op maat is, hangt de prijs hier ook mee samen.

Het verlangen om iets nieuws te creëren ontstaat als het ‘nu’ niet langer is wat je jezelf toewenst.
– Marinus Knoope –

Tijdens een groeisessie verbind ik me volledig met jou en neem ik dus de nodige tijd om naar de kern te gaan. Aangezien een uur snel voorbij is, duurt een sessie sowieso minimum 1,5u.

Klaar om open te bloeien?

Wat anderen zeggen

Leen pakt het stap voor stap aan: door micro-probleempjes rondom het grote probleem aan te pakken, lost het grotere probleem zichzelf op. En iets dat aanvankelijk moeilijk en complex lijkt, wordt plots super realistisch en haalbaar. Bij Leen komen was een super goede ervaring voor mij. Ik heb keuzes kunnen maken die ik zonder haar niet had kunnen doen en sindsdien ben ik ook meer en meer gegroeid in een richting die juist aanvoelt voor mij.

- Stefanie -

Ik dacht het allemaal wel te weten en op weg te zijn. Maar ik merkte dat ik op weg bleef gaan, bleef zoeken. Ik had geen focus of diepe herkenning met mijn verlangens of zaken die voor mij moeiteloos gaan. Dit is wat Leen mij bijbracht, terug connectie met mijn authentieke zelf en hetgeen echt eigen aan me is en waar ik dien op in te zetten. Wat een ontdekking!

- Jens -

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik toegang tot het traject?

Aangezien dit een traject op maat is van jou, is er geen toegang nodig. We beginnen volledig van 0 en bewandelen samen jouw pad, op jouw ritme en afgestemd op jouw vraag

Zijn er vaste momenten die ik moet vrijhouden?

Er zijn geen vaste momenten die je dient vrij te houden. Aangezien we samen een traject gaan wandelen op maat van jouw vraag, stemmen we onze agenda’s onderling af op elkaar.

Is het traject volledig online of niet?

Het traject kan zowel online als offline.

Word ik 1 op 1 begeleid in dit traject?

Dit traject is volledig 1 op 1.

Contacteer me